علائم خرابی اتوماتیک استارت

علائم خرابی اتوماتیک استارت و آشنایی کامل با این قطعه
استارت خودرو از قطعات برقی خودرو است که در نزدیکی گیربکس خودرو قرار دارد و نقش مهمی در راه اندازی خودرو دارد.
وظیفهی اتوماتیک استارت چیست؟
برای روشن کردن و فعالیت اولیه موتور خودرو به قطعه ای نیاز است که بتواند نیروی اولیه روشن شدن موتور خودرو را فراهم کند. استارت خودرو این وظیفه را انجام می دهد. استارت، یک قطعه پیچیده برقی است که از قطعاتی مثل (آرمیچر، ذغال، دنده استارت، اتوماتیک استارت و…) تشکیل می شود. استارت با گرفتن فرمان از سوئیچ خودرو و گرفتن برق اولیه از باتری خودرو فعالیت می کند. جایگاه استارت نزدیک به گیربکس و دنده فلایویل خودرو است. وقتی که راننده اقدام به استارت زدن می کند، برقی که از باتری گرفته می شود، به سمت اتوماتیک استارت می رود.
اتوماتیک استارت دارای دو ورودی برق است. یک ورودی برق که از سمت سوئیچ خودرو فرستاده می شود که دارای جریان برق ضعیفی است و ورودی برق دیگری که مستقیم از باتری خودرو گرفته می شود. هنگامی که فرمان اولیه برای استارت فرستاده می شود، اتوماتیکاستارت، برقی را که شدت گرفته است برای استارت زدن استفاده می کند. اتوماتیکاستارت از اجزای اصلی استارت خودرو است که نقش مهمی در استارت خودرو دارد. خرابی این قطعه باعث عمل نکردن استارت خودرو برای روشن کردن موتور خودرو می شود.
هنگام تعویض اتوماتیک استارت، به سالم بودن باتری خودرو و بقیه اجزای استارت توجه کنید.
معرفی اجزای تشکیل دهنده استارت و وظایف آن ها
آرمیچر: وظیفه ی آرمیچر القای بارهای منفی در بالشتک ها است. آرمیچر در مرکز شفت دارای پره هایی است که سیم پیچ در داخل این هسته ها پیچیده می شود.
دنده استارت: دنده استارت، نیروی مکانیکی را منتقل می کند. این قطعه روی شفت گیربکس و بر روی مارپیچ شفت آرمیچر قرار می گیرد و در یک جهت خلاص و در جهت دیگرش درگیر می شود.
زغال استارت: زغال استارت از جنس کربن و مس می باشد. زغال استارت، انتقال جریان الکتریسیته را برای ایجاد شدن حوزه ی مغناطیسی می رساند.
اتوماتیک استارت: اتوماتیک استارت، حرکت دادن دنده استارت به جلو ودرگیر کردن آن با فلایویل را دارد. این قطعه روی پوسته اصلی نصب می شود.
پوسته استارت: این قطعه، استوانه ای است که از جنس فولاد ساخته شده است. مقاوت پوسته استارت بسیار زیاد است. و نگه دارنده مگنتهای استارت میباشد .
بالشتک: چهار بالشتک درون پوسته استارت قرار دارد. میدان مغناطیسی اطراف بالشتک ها را احاطه کرده است.
علائم خرابی اتوماتیک استارت
از مهم ترین علایم خرابی استارت ، استارت نخوردن خودرو است که می تواند دارای دلایل زیر باشد:
- موتورقفل شده که احتمال دارد دنده استارت شکسته شده ولای چرخ لنگر رفته باشد .
- درخودروهای اتوماتیک خراب شدن سلکتورگیربکس می تواند سبب استارت نخوردن خودرو گردد .